Inscrierea

Pentru a va inscrie copilul:

  • Contactati Gradinita My First English Adventure pentru a verifica daca sunt locuri disponibile si a programa o vizita.
  • Completati Formularul de Inscriere
  • Alegeti data inceperii! 

Programul de Adaptare

Pentru anumiti copii, separarea de familie poate fi dificila. Copiii mici nu pot intelege usor ca parintii se vor intoarce. Ca urmare, este important ca primii pasi sa fie facuti cu atentie. Orice copil merita un inceput pozitiv al educatiei sale. O perioada de adaptare este necesara si trebuie sa implice atat copilul cat si parintii si personalul scolii.

Copiii care incep in septembrie sunt invitati sa viziteze scoala pe parcursul verii ce precede inceputul anului scolar. EI vor petrece in jur de o ora in sala de clasa, impreuna cu parintii, pentru a se familiariza cu mediul si personalul.

Prezenta regulata la scoala este esentiala pentru adaptarea copilului. Dupa o perioada de absenta, este necesara realuarea programului de adaptare. 

Incurajarile si mesajele pozitive sunt esentiale si vor da incredere copilului ca parintii se vor intoarce. Orice problema sau dificultate in adaptarea la programul educativ vor fi discutate de personalul Centrului cu parintii.

Am inceput inscrierile pentru Gradinita de Vara (iunie, iulie si august) si pentru anul scolar 2024/2025

Visit Parents' Corner for updated information and enrollment forms!
Toate drepturile rezervate - MY FIRST ENGLISH ADVENTURE, str. Oituz nr. 53F, Otopeni | web design by Dow Media