Pentru Parinti

RAPORTUL DE ACTIVITATE PRIVIND STAREA SI CALITATEA INVATAMANTULUI IN GRADINITA MY FIRST ENGLISH ADVENTURE, OTOPENI, PENTRU ANUL SCOLAR 2017/2018 poate fi accesat aici.

Daca va aflati in cautarea unui centru educational capabil sa ofere copilului dumneavostra un mediu modern, stimulativ, creativ si sigur, in care limba engleza sa fie vorbita pe parcursul intregii zile si sa se intrepatrunda cu toate activitatile educative, atunci Centrul My First English Adventure este raspunsul!

Ne aflam in zona centrala a orasului Otopeni.

Grupele noastre

Suntem specializati in lucrul cu copii intre 12 luni si 6 ani, impartiti in 4 grupe, in functie de varsta:

  1. Pixie Grup: copii intre 12 luni si 3 ani
  2. Dragon Grup: copii intre 3 ani si 4 ani (copii care au implinit 3 ani inainte de 1 septembrie)
  3. Superhero Grup: copii intre 4 ani si 5 ani (copii care au implinit 4 ani inainte de 1 septembrie)
  4. Wizard Grup: copii mai mari de 5 ani 

Cum invatam impreuna

Una din responsabilităţile cele mai importante ale Gradinitei My First English Adventure este de a-i sprijini pe copii să înveţe din propria lor experienţă. Oferind preşcolarului un mediu securizant şi stimulativ, care îl susţine şi îl încurajează în dezvoltare, programul oferit de Centrul nostru il face încrezător în forţele sale, creative, capabil să-şi asume decizii şi responsabilităţi – după puterile sale – construindu-i şansa  independenţă şi libertate de exprimare, care îl va ajuta în viitor. Jucându-se, copilul preşcolar învaţă – nu numai prin jocul propus şi organizat de educatoare ci, mai ales, prin jocul iniţiat şi desfăşurat din proprie iniţiativă. A crea preşcolarului un mediu optim dezvoltării sale, corespunde cerinţei de a organiza o învăţare eficientă prin intermediul mediului. Cadrul în care se desfăşoară procesul instructiv-educativ în Centrul nostru este firesc si bine gândit şi organizat, încât el să devină:

  • stimulativ
  • primitor
  • sigur

Am inceput inscrierile pentru Gradinita de Vara (iunie, iulie si august) si pentru anul scolar 2024/2025

Visit Parents' Corner for updated information and enrollment forms!
Toate drepturile rezervate - MY FIRST ENGLISH ADVENTURE, str. Oituz nr. 53F, Otopeni | web design by Dow Media